Warmtepomp Master
Voorkom een Disaster: Bel met de Warmtepomp Master! 
 

Full Electric Warmtepomp

Bij Warmtepomp Master kunnen wij uw woning helpen verduurzamen door het plaatsen van een Full Electric Warmtepomp Systeem. Na het overstappen op een Full Electric Warmtepomp is het grootste deel van de gasrekening verdwenen.


De voordelen van een Full Electric Warmtepomp zijn:


  • Volledig Elektrisch Verwarmen met een Hoge Efficiëntie (SCOP/SEER)
  • Volledig Uitstootvrij / Beter voor het Milieu en in de toekomst ook steeds vaker i.c.m. Natuurlijke Koudemiddelen (Propaan met een GWP van 3)
  • Goed uit te breiden met een Voorraad- / Buffervat i.c.m. Slimme Aansturing (Op basis van Variabele Energietarieven)
  • Aanzienlijke Waardevermeerdering van uw Woning


Bij bestaande bouw moet men er wel rekening mee houden dat de volledige installatie anders zal moeten worden ingericht. (denk hierbij bv. aan het aanvragen van een netverzwaring, het plaatsen van een additionele boiler voor de tapwater voorziening en aan het aanleggen van vloerverwarming door de gehele woning en/of het installeren van Lage Temperatuur /  LT-Radiatoren)

LG Therma V - Full Electric Warmtepomp

 

Full Electric Warmtepompen waar wij graag mee werken zijn: Remeha Mercuria Ace 4,5/8kW, Daikin-Intergas 8kW en LG Therma V

 

 

 

Vrijblijvende Offerteaanvraag

Bij de Warmtepomp Master kunt u ten alle tijden een Vrijblijvende Offerte aanvragen voor het laten plaatsen van een Full Electric Warmtepomp. Hierna zullen wij dan op korte termijn contact met u opnemen en zo mogelijk een eerste bezichtigingsafspraak met u inplannen. Dit om al uw initiële wensen door te nemen en mogelijk eventuele obstakels die tijdens de installatie aan bod zouden kunnen komen op voorhand met u door te spreken. Na de initiële bezichtiging kunnen wij u voorzien van een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.


Belangrijk Informatie bij het aanvragen van een Full Electric Warmtepomp Offerte:

Vanwege wereldwijde tekorten en zeer beperkte voorraden en de (nog steeds) aanhoudende toeleveringsproblemen bij middelgrote en grote (Full Electric) Warmtepomp Systemen, is het op dit moment helaas niet mogelijk om nieuwe opdrachten m.b.t. het plaatsen van Full Electric Warmtepomp Systemen aan te nemen. (houdt u onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen...)